Afslankmiddelen

Er zijn verschillende middelen om af te slanken. Hieronder staan enkele middelen die helpen om snel af te slanken.

Fitslim

Fitslim is een 100% natuurlijk product en verhoogt de vetverbranding op een gemakkelijke en effectieve manier. Hierdoor verbruikt het lichaam meer energie, waardoor snel en effectief gewichtsverlies gegarandeerd wordt.

Abronic met 2e Fase

Dit product haalt de koolhydraten uit het eten. Het pakt het vet op de buik, billen en benen aan. Het Abtronic pakket bestaat uit de Abtronic band plus gel en handleiding. U doet de band bijvoorbeeld om uw buik , deze geeft kleine trillingen, waardoor uw spieren worden aangespannen. Uw spieren trainen, terwijl uzelf bijvoorbeeld t.v. kijkt. 10 Minuten deze band om staat gelijk aan 600 sit-ups.

Suikerblok

Het innemen van de suikerblok neemt de trek in suiker weg. Zodoende krijgt u minder trek in iets zoets na een maaltijd.

Bodyfirm

Dit afslankmiddel stimuleert het metabolisme, waardoor afvallen sneller gaat. Sporten is hierbij wel een must, want dan gaat het een stuk sneller.

Femcare

Dit is een gel die wordt aangebracht op de huid. De bloedsomloop wordt gestimuleerd door de gel aan te brengen met kleine, draaiende bewegingen. Op deze manier kunnen de afvalstoffen sneller het lichaam verlaten en zal de cellulitis minder worden. Hierdoor ziet u er slanker uit, want uw huid ziet er steviger en elastischer uit. De vetophopingen worden verwijderd


Copyright 2009-2024 Afslanken-Afvallen.nl - Linkpartners