Snel afvallen

In dit artikel wil ik jou graag uitleggen hoe je op de juiste manier snel kunt afvallen. Als je de informatie zorgvuldig op de juiste manier toepast kun je de eerste week 1 tot 3 kilo kwijtraken. Daarna kun je 1 tot 2 kilo per week verliezen. Dit ligt grotendeels aan jouw inzet. Hier is de informatie waarmee jij snel kunt afvallen in een week:

Snel afvallen start met een snelle stofwisseling

Je stofwisseling is een proces in je lichaam dat voor verschillende processen zorgt. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat er bloed door je lichaam gepompt word, dat je spieren hersteld worden, dat je energie krijgt om te bewegen en nog veel meer. Om sneller kilo's kwijt te raken is het ontzettend belangrijk dat jij voor een snelle stofwisseling zorgt. Zonder een snelle stofwisseling word het een moeilijk klus om snel af te slanken.

Stofwisseling opvoeren

Je stofwisseling ook wel metabolisme genoemd kun je op verschillende manieren versnellen/opvoeren. Met het aanpassen van je voedingspatroon en door op de juiste manier te sporten.

Stofwisseling versnellen met voeding:

Zodra je minder gaat eten gaat je stofwisseling langzamer draaien. Ga je meer eten dan moet je stofwisseling meer werk verrichten en krijg je dus een snellere stofwisseling. Het is verstandig om over de hele dag grote maaltijden en tussendoortjes te eten. Na het opstaan, rond 12 uur en om 18 uur kun je eventueel een grote maaltijd nemen. Tussen de grote maaltijden in neem je gezonde tussendoortjes. Op deze manier krijg je niet alleen een snellere stofwisseling, maar je krijgt ook geen last meer van vreselijke eetbuien. Let er wel op dat je niet teveel voedingsmiddelen eet waar koolhydraten inzitten.

snel afvallen

Stofwisseling versnellen met vet verbrandende oefeningen

Vet verbrandende oefeningen zijn oefeningen waarmee je met losse gewichten of eigen lichaamsgewicht traint. Een goede vet verbrandende oefening is bijvoorbeeld de push up. Uitvoering van de push up: Je strekt je benen en je zet je handen op schouderbreedte op de grond. Daarna laat je jezelf tot 10 centimeter boven de grond zakken. Boven de grond houd je jezelf even 5 seconden vast en daarna druk jezelf weer langzaam omhoog. Als je deze oefening regelmatig uitvoert ga je vanzelf elke week sneller afvallen. Dat komt omdat je met vet verbrandende oefeningen kleine scheurtjes in je spierweefsel maakt. Deze scheurtjes moeten natuurlijk na de training weer hersteld worden. Je stofwisseling doet dat als jij aan het slapen bent. Je verbrandt in de nacht dus ook een hoop calorieën zodra je regelmatig vet verbrandende oefeningen uitvoert.

Drink regelmatig een heerlijke groene smoothie

Je lichaam heeft dagelijks genoeg gezonde voedingsstoffen nodig. Een groene smoothie kan je daarbij goed helpen. Een groene smoothie is een groen drankje waar verschillende groente en fruitsoorten inzitten.

Smoothie recept maken:

Een groene smoothie recept maken is niet zo moeilijk. Proberen om minder van dit drankje te drinken, dat is wel moeilijk:) Je doet verschillende groente en fruitsoorten in een blender. Bijvoorbeeld spinazie, mandarijnen, tomaten. Daarna doe je er een aantal ijsklontjes bij om de smoothie wat kouder te maken. Even 20 seconden blenden en drinken maar.

Stappen voor succes

Hieronder de stappen om snel af te slanken:

Copyright 2009-2024 Afslanken-Afvallen.nl - Linkpartners