WeightWatchers

Veel mensen kennen het probleem om te willen afvallen maar boeken eigenlijk geen resultaat. Wanneer er wel resultaat wordt geboekt is het vaak, zoals men het noemt, een jo-jo effect. In eerste instantie verlies je wel een aantal kilo's maar naarmate de maanden verstrijken komt het gewicht er 'vanzelf' weer aan. Dit wordt vaak veroorzaakt door het te snel afvallen.

Wanneer je gecontroleerd je kilo's wilt verliezen is gezonde voeding van belang. Ook de regelmaat van kleinere porties is een essentieel onderdeel. WeightWatchers biedt hier dan ook een goede ondersteuning in. Het concept werkt als volgt: Wanneer je een maaltijd eet kijk je in het schema van WeightWatchers. Aan elke maaltijd of product zijn punten verbonden, er is een maximaal punten berekend die gebaseerd is op jouw BMI. Hierdoor hoef jij jezelf niet te kwellen maar kun je op zich 'alles' eten maar natuurlijk wel met mate. Vaak duurt het programma van WeightWatchers 3 maanden. In deze maanden is het de bedoeling dat je gecontroleerd gewicht gaat verliezen.

Duur? Het pakket van WeightWatchers voor 3 maanden kost een aantal tientjes. Wanneer je dit te duur vind is er een mogelijkheid om het pakket aan te schaffen met korting. Er zijn tegenwoordig veel webshops die kortingscodes aanbieden. Een grote speler op de markt is Kortingscodes.com. Door het publiceren van aanbiedingen, acties en kortingscodes is kan jij hier heel gemakkelijk jouw voordeel pakken. Ook WeightWatchers heeft hier een eigen pagina waar regelmatig leuke aanbiedingen of kortingscodes beschikbaar zijn. Wil jij graag afvallen op een verantwoordelijke manier zonder 'shakes' of bijzondere repen? Klik hier om naar de kortingspagina te gaan. Er gingen al vele anderen voor jou die daadwerkelijk een prachtig gewicht hebben bereikt. Het is het proberen waard!


Copyright 2009-2024 Afslanken-Afvallen.nl - Linkpartners