Bewegen

Wilt u afvallen dan moet u meer calorieën verbranden dan innemen. Een van de beste methodes is heel simpel: meer bewegen. Het hoeft niets te kosten en helpt u wel gezonder maken. Laat vaker de auto staan voor korte ritjes, lopen of fietsen kan ook. Maak ’s avonds een korte wandeling van 30 minuten zodat u niet met een volle maag op bed gaat. Dit soort kleine aanpassingen in uw levensstijl helpen u gezonder worden.

Naast het verbanden van calorieën bent u met het meer bewegen ok nog eens bezig met de opbouw van spierweefsel. Uw lijf zal er strakker uit gaan zien. Let wel: datgene wat de weegschaal aangeeft is slechts een getal. Als u spieren opbouwt zal uw gewicht toenemen, uw omvang echter afnemen. Spieren zijn immers veel zwaarder dan vetweefsel. Staar u dus niet blind op dat ene getalletje op de weegschaal of tabellen met streefgewichten.

In het linker menu ziet u een paar opties waarmee u alvast kunt beginnen: wandelen, fietsen, zwemmen en naar de sportschool. Wandelen en fietsen kosten niets en besparen u wellicht autokosten. Geen enkele reden om niet direct te beginnen.

We wensen u veel succes.


Copyright 2009-2024 Afslanken-Afvallen.nl - Linkpartners