Bio HCG-dieet

De Bio HCG kuur is een snelle en effectieve afslankkuur waarmee je binnen een korte periode tot 10% van je lichaamsgewicht kan verliezen. Deze kuur duurt korter dan een maand en bestaat naast de kuur ook uit een speciaal geformuleerd dieet. Bio HCG is in de afgelopen periode sterk gegroeid in populariteit binnen Nederland. Er zijn daarom verschillende aanbieders voor dit middeltje. De meeste kuren komen overeen en kunnen mooie resultaten opleveren. Nieuwsgierig? Lees dan verder.

Bio HCG kuur

De Bio HCG kuur duurt ongeveer 24 dagen. Naast de kuur dien je je te houden aan het bijbehorend Bio HCG-dieet. Alleen zo zal je de gewenste resultaten behalen. Tijdens de kuur krijg je frequenties van het HCG-hormoon toegediend. Het daadwerkelijk hormoon wordt niet meer gebruikt in deze kuren. In de plaats krijg je een stof dat dezelfde werking heeft als het hormoon, en dan zonder de lastige bijwerkingen. De belangrijkste werking van HCG is het remmen van je eetlust. Daarnaast zorgt het ervoor dat je vet-distributie anders wordt geregeld.

Bio HCG dieet

Aan de Bio HCG kuur is er een streng dieet gekoppeld. Dit dieet is eenvoudig bij te houden wanneer je de kuur zoals voorgeschreven gebruikt. De eetlust remmende werking van HCG maakt het makkelijk om heel weinig te eten door de dag heen. Tijdens de bio HCG kuur moet je namelijk een dieet volgen van maximaal 500 kcal op een dag. Vergelijk dit met het aanbevolen hoeveelheid kcal voor een volwassen vrouw. Daar raad men 2000 kcal aan en voor mannen is dit veel meer.

Hormoon HCG

HCG is een hormoon wat in het lichaam wordt aangemaakt tijdens de eerste maanden van de zwangerschap bij vrouwen. Na onderzoek bleek dat dit hormoon gewichtsverlies stimuleerde. In Nederland is het gebruik van dit hormoon in afslankmiddelen niet toegestaan. Daarom werkt men met frequenties. Deze frequenties kunnen de werking van dit hormoon precies nabootsen. HCG is een hormoon wat invloed heeft op je hersenen. Het beïnvloed je hongergevoel en je stofwisseling. Dit maakt het ideaal voor personen die willen afslanken.

Is Bio HCG gezond?

Op het Bio HCG dieet eet je slechts 500 kcal per dag. Alhoewel dit, dankzij de kuur, makkelijk is vol te houden, kan dit leiden tot een tekort aan bepaalde voedingstoffen. Het is vrijwel onmogelijk om alle voedingsstoffen naar binnen te krijgen op zo een dieet. Je zult hier dus rekening mee moeten houden. Een goede manier om dit op te vangen is door het slikken van vitaminepillen. Zo krijg je toch de voedingsstoffen binnen je niet via voeding kan krijgen.

Daarnaast is het aan te raden om gezonde voedingskeuzes te maken. Tijdens het Bio HCG dieet kun je wel gewoon eten, alleen mag je niet veel eten.


Copyright 2009-2024 Afslanken-Afvallen.nl - Linkpartners