Thuis fitnessen

Tegenwoordig hebben veel mensen te weinig tijd om regelmatig naar de sportschool te gaan. Toch is het goed mogelijk om thuis te bewegen en hierin vooruitgang te behalen.

Om te beginnen: wees creatief. Bijvoorbeeld door te fietsen naar uw werk, de trap te nemen in plaats van de lift en wandelend boodschappen te doen. Wanneer u zware boodschappentassen draagt, doet u hiermee meteen krachttraining voor uw armen.

Plan ook vaste momenten op een dag in wanneer je oefeningen doet. Dit kunnen buikspieroefeningen zijn, opdrukken, maar ook sporten via een spelcomputer is erg leuk. Ook leuk om samen met iemand te doen. Wat ook mogelijk is, is online fitnessen. Dit fenomeen wordt steeds populairder. Er zijn diverse sites te vinden waar via filmpjes wordt gezegd welke oefeningen gedaan gaan worden. Voordat u met deze oefeningen begint, is het belangrijk om een kleine warming up te doen. Dit houdt in uw armen wat los te zwaaien en korte rek en strek oefeningen te doen.

Kortom: wees creatief in uw dagelijkse bezigheden. Kies die bezigheden met de meeste beweging. Houd hierbij in uw achterhoofd: alle beetjes helpen.


Copyright 2009-2024 Afslanken-Afvallen.nl - Linkpartners