Wie is Dr. Frank

Dr. Frank is de uitvinder van het heel toepasselijk geheten Dr. Frank dieet. Het dieet wordt ook wel het één kilo per week dieet genoemd. Het dieet van Dr. Frank is volledig gebaseerd op het consumeren van eiwitten. Het dieet werd ontwikkeld na zes jaar van intensief wetenschappelijk onderzoek. Iets wat alleen maar een gunstige invloed kan hebben op uw figuur natuurlijk. Op deze manier wordt het bekende jo-jo effect voorkomen.

Het dieet is gebaseerd op basis van het gebruik van eiwitten in combinatie met een koolhydraat arm dieet zodat u sneller zou moeten afvallen dan bij andere traditionele diëten. Eiwitten geven u een verzadigd gevoel en zorgen op die manier voor de instandhouding van uw spiermassa. Het dieet werkt met het hoog-eiwit, laag-koolhydraat voedingsprogramma. Bij dit programma is het van het grootste belang dat men bij de hoofdmaaltijd een bepaalde balans weet te behouden tussen eiwitten en koolhydraten.

Kenmerkend voor het Dr. Frank dieet is dat u gedurende het dieet eigenlijk meer mag eten dan u op het eerste zicht zou denken. U kunt in principe allerlei producten eten, zolang ze maar niet beschikken over koolhydraten. Lekkere tussendoortjes die worden aangeraden zijn bijvoorbeeld asperges met ham, augurk met boterhamworst of plakjes komkommer met roomkaas. Dat is het voordeel eigenlijk van het dieet van Dr. Frank. U kunt gewoon lekker en goed tussendoortjes eten en Dr. Frank helpt u daar dan bij om tóch af te kunnen vallen.

Net zoals bij alle andere diëten is het ook bij het Dr. Frank dieet zo dat u, wanneer u het door u gewenste gewicht heeft bereikt, niet vervalt in oude gewoonten. Probeer de aangenomen levensstijl te behouden om zo het voor u ideale gewicht te kunnen behouden. Zo hoeft u nooit meer terug te vallen op Dr. Frank.


Copyright 2009-2024 Afslanken-Afvallen.nl - Linkpartners