Paardenmelk

In Rusland wordt het al jaren gebruikt, maar nu begint het ook meer bekendheid te krijgen in Nederland. Paardenmelk verhoogt de weerstand en bestrijdt klachten.

Paardenmelk bevat veel vitaminen, mineralen, energie en ijzer. Ook bevat het aminozuren en enzymen. Het eiwit is licht verteerbaar. De melk zelf bevat een laag vetgehalte. Qua smaak is het zoet en waterig van smaak.

Om u gezond te voelen is het van belang dat uw darmen goed kunnen werken. Ook is het van belang dat u een goede weerstand heeft. Paardenmelk bevordert beide. Door iedere dag minimaal 250 ml te drinken, zult u vooruitgang boeken. Het is mogelijk dat het de eerste twee weken erger lijkt te worden, bijvoorbeeld door uitslag en jeuk. Zorg ervoor dat u iedere dag, rond dezelfde tijd, de melk drinkt. Wilt u stoppen, doe dit dan niet abrupt, maar bouw dit af. Vindt u de melk niet zo lekker, dan mag dit aangelengd worden met bijvoorbeeld siroop of cacao.

Kortom: paardenmelk versterkt uw weerstand en heeft een positieve werking op uw darmflora. Het is aan u om de melk strikt in te nemen, zodat u een zo optimaal mogelijk resultaat behaalt. Zeker wanneer u het drinkt ter vermindering van bepaalde klachten.


Copyright 2009-2024 Afslanken-Afvallen.nl - Linkpartners