Weight Watchers

Weight Watchers is een Amerikaans bedrijf dat in 1963 werd opgericht door Jean Nidetch. Nidetch ontwikkeld toen een dieet dat vandaag de dag misschien wel de bekendste manier van afvallen is wereldwijd. Miljoenen mensen over heel de wereld hebben dan ook met succes het dieet uitgeprobeerd. Kenmerkend voor het Weight Watchers dieet was dat het in die tijd reeds liet zien dat diŽten niet zozeer een kwestie is van alleen maar minder eten. Het heeft daarmee meteen de toon gezet voor tal van bekende hedendaagse diëten.

In eerste instantie is vooral het groepsverband kenmerkend voor het Weight Watchers dieet. De sessies worden in groep gevolgd waarbij de deelnemers elkaar wekelijks ontmoeten en elkaar steunen en overtuigen om het dieet verder te zetten. Er worden tijdens de wekelijkse sessies eveneens ervaringen uitgedeeld die andere deelnemers eventueel verder kunnen helpen. Het dieet leert u in ieder geval bewust om te gaan met uw voeding, terwijl u toch gezond blijft eten. Het dieet is opgebouwd uit een soort puntensysteem, waarbij elk onderdeel van de maaltijd een bepaald aantal punten bevat.

De methode zorgt er voor dat het afvallen langzaam en gestaag verloopt, maar op termijn steeds de beste resultaten weet te behalen. Deze resultaten blijven verder behouden zolang het dieet aanhoudt. Hou er dan ook steeds rekening mee dat ook bij het Weight Watchers dieet u ook wanneer u, uw gewenste gewicht heeft bereikt nog steeds rekening dient te houden met wat u heeft gezien tijdens de wekelijkse sessies. Doet u dit niet dan kunt u ook hier terug hervallen naar uw oude gewicht en zijn alle gedane inspanningen helaas voor niets geweest.


Copyright 2009-2024 Afslanken-Afvallen.nl - Linkpartners